Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:02:13 GMT

لزوم انجام یک سری الزامات برای بازگشایی اصناف و ادارات

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۸۳۴۴

لزوم انجام یک سری الزامات برای بازگشایی اصناف و ادارات

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به تصمیمی که بر بازگشایی اصناف و ادارات گرفته شده انجام یک سری الزامات نیاز است.

"حسین فروزان" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: با توجه به تصمیمی که بر بازگشایی اصناف و اداره ها گرفته شده انجام یک سری الزامات نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: در ادارات باید گندزدایی و شستشوی ابتدایی و گندزدایی روزانه دیوار، سطوح، سرویس های بهداشتی و سالن هایی که محل تردد ارباب رجوع هاست انجام شود.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به ورود و خروج زیاد در ادارات افرادی اعم از کارمند و ارباب رجوع که علائم بیماری دارند به ادارات مراجعه نداشته باشند.
فروزان ادامه داد: یک قرنطینه باید در ورودی هر اداره ایجاد شود به گونه ای که ورود و خروج و ترددها کنترل شوند و فاصله گذاری اجتماعی در محیط های بسته خیلی مهم است و باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه تهویه ادارات و سالن ها بسیار باید مدنظر قرار گرفته و فاصله حداقل یک متر رعایت شود، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه بسیاری از راه های انتقال و رفتارهای ویروس کرونا ناشناخته است، پیشنهاد می شود مردم از ماسک های خانگی و پارچه ای استفاده کنند و با ماسک و دستکش در مکان های عمومی حضور پیدا کنند.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: افرادی که به عنوان افراد پرخطر محسوب می شوند مثل افراد دارای بیماری های قلبی و عروقی، شیمی درمانی، هموفیلی، بیماری های کلیوی و کبدی، آسم و آلرژی و ... حضورشان در محیط های عمومی پیشنهاد نمی شود.
فروزان گفت: کارمندان این نکته را مدنظر قرار دهند که هر فرد صندلی و کامپیوتر خود را به عنوان وسایل شخصی حساب بیاورند و اگر از کامپیوتر همکار خود استفاده کردند حتما گندزدایی قبل و بعد انجام دهند و حتی پیشنهاد می کنیم که اصلا استفاده نشود و در اتاق هایی که بیش از یک کارمند فعالیت دارد حتما از ماسک و دستکش استفاده شود.
وی افزود: ارباب رجوع ها با فاصله پذیرفته شوند و تعداد افراد در یک اتاق زیاد نشوند تا تهویه و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: پذیرایی در ادارات و واحدهای صنفی باید در ظروف در بسته و یکبار مصرف انجام شود و در واحدهایی که ناچارا بخواهند ناهار سرو کنند یک اتاق را به عنوان اتاق سرو غذا قبل و بعد از ورود گندزدایی و شستشو داده شود و الزاما سرو نکردن ناهار بهتر است.
فروزان ادامه داد: حوضچه گندزدایی پا در ورودی ادارات تعبیه شود و اجازه ورود افراد بدون ماسک و دستکش را ندهند و پیشنهاد می شود در مکان های عمومی روشویی نصب شود.
وی با اشاره به الزام ثبت نام همه افراد صنوف در سامانه salamat.gov و اینکه در بازرسی ها این مورد حتما چک می شود، تصریح کرد: فاصله گذاری اجتماعی و اقدام به استفاده از ماسک و دستکش در مغازه ها، صنوف و کلیه واحدهای تولیدی توصیه شده و کارگرانی که کار گندزدایی را انجام می دهند حتما از وسایل حفاظتی استفاده کنند.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: واحدهایی که تعداد کارگر زیادی دارند پیشنهاد می شود که تعداد کارگران را کم کرده و تهویه و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و اگر افرادی علائم بیماری داشتند به واحدهای بهداشتی ارجاع داده شوند تا بعد از تایید واحدهای بهداشتی شروع به کار کنند.
فروزان عنوان کرد: مردم همچنان خودقرنطینگی را ادامه دهند و جهت خرید تنها یک نفر از خانه خارج شود و ملزوماتی که خریده شده و در یک ظرف حاوی به ازای هر لیتر آب ۳تا ۵ قطره مواد شستشو دهنده، گندزدایی شوند.
وی گفت: خرد کردن مرغ و گوشت حتما در خانه و با دستکش انجام شود و از خرد کردن خارج از خانه خودداری شود.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: پیشنهاد می شود مردم برای کاهش کم تحرکی در ساعاتی که تردد خیلی کم است و در جاهای خلوت با حفظ و رعایت مسائل بهداشتی پیاده روی کنند و همچنین ورزش در خانه نیز پیشنهاد می شود.
فروزان بیان کرد: بازرسین برای بازرسی حتما با گندزدایی پا در حوضچه های گندزدایی ورود پیدا کنند.
وی تاکید کرد: افرادی که ناچارند که از تاکسی ها استفاده کنند حتما یک گندزدای کوچک همراه خود داشته باشند و لباس هایی که به این سطوح تماس می یابند را از لباس های دیگر جدا کنند و تهویه ماشین حتما انجام شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح فاصله گذاری اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد کروناویروس فاصله گذاری اجتماعی پیشنهاد می شود ماسک و دستکش انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش

معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نخستین معلم بشریت خداوندی است که علم اسماء الهی را به آدم ابوالبشر آموخت و مقام توحید را با مقام معلمی پیوند داد. سپس به‌واسطه قلم، انسان‌ها را با دانش‌های مختلف آشنا ساخت و انبیاء عظام را به مقام معلمی برگزید.

پس معلمی شأنی سترگ و شغلی الهی است که پیامبران الهی عهده‌دار آن بوده‌اند. معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است.

جایگاه معلمِ نمونه؛ جایگاه انسانی متعالی است که دارای شاخصه‌هایی چون: علم و بصیرت، تعهّد و احساس مسئولیت، عشق و محبت، دقّت در صورت و محتوای پیام، پیگیری در آموزش و تربیت، نظم و انضباط، خلاقیت و تفکّر، اعتقاد و ایمان به معارف الهی، عزم و اراده تعالی،‌ عامل بودن به احکام الهی، پایبندی به اخلاق اسلامی، پایبندی به تعهّدات ملّی و کارامدی و أثرگذاری است.

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

نظام متعالی آموزش و پرورش که معلم در آن به ایفای نقش می‌پردازد، اهداف عظیمی را پی می‌گیرد که برخی از آن عبارتند از: آموزش علوم نافع، تدوین منابع لازم درسی، انسان‌سازی، تربیت کادر انسانی یا نیروی مغزافزار و بازوان کارافزار برای جامعه، بصیرت‌آفرینی، ایجاد احساس التزام به هویت ملی و دینی، و نهایتاً نقش‌آفرینی مثبت در پیشرفت همه‌جانبه کشور.

این نظام متعالی با وجود امکاناتی چون ثروت عظیم هوش جوان ایرانی، مکتب انسان‌ساز اسلام و وجود مراکز تربیتی همچون مساجد و هیئات مذهبی، الزاماتی راهبردی جهت دستیابی به اهداف مورد نظر دارد که برخی از آن: تأمین نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کشور، برنامه‌ریزی درست و هدفمند در جهت رفع نیازهای جامعه، توزیع متعادل و متناسب نیروی انسانی مورد نیاز جامعه، محور قرار دادن سند تحول برای اصلاح ساختارها و روندها، تهیه نقشه راه برای اجرایی کردن سند تحول، جذب معلمان مجرب و توانمند، تهیه و تدوین کتاب‌های درسی و کمک درسی آموزشی و پرورشی متناسب با سطح فکر، روحیات، جنسیت و سیر رشد دانش آموزان و متناسب با نیاز جامعه، بازشناسایی مفاخر و شخصیت‌های مؤثر جامعه، رصد دائم کیفیت آموزشی معلمین و تلاش برای ارتقاء کیفی تدریس، تلاش برای ارتقاء نظام آموزش به جایگاه نخست جهان اسلام در عرصه تولیدات آموزشی و پرورشی، ترجمه آثار فاخر آموزشی تربیتی به زبان‌های زنده دنیا، و افزایش ظرفیت مدارس دولتی و ممانعت جدی از برون‌سپاری تعلیم و تربیت به نهادهای غیر رسمی (جز در موارد نادر) است.

پر واضح است که نظام متعالی آموزش در برابر معلمین، وظایفی برعهده دارد که از جمله آنها: بهبود وضع معیشت معلمان، جدیت در آموزش‌های بدو خدمت و ضمن خدمت آنان، زمینه سازی برای انتقال تجربیات آموزشی و مهارت‌های تدریس به نسل جدید از معلمان، تلاش برای ثبات مدیریت نهاد آموزش و پرورش، تلاش برای منطبق سازی نظام آموزشی تربیتی با نیازهای ملی، منطقه ای و جهانی کشور، به‌روزرسانی مستمر سند تحول آموزش و پرورش، تدوین نقشه راه اجرایی شدن سند آموزش و پرورش با ارائه شاخص‌های معین، افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمینی عالم، کارامد و متعهد، تأمین مربیان پرورشی مدارس جهت هدایت دانش‌آموزان به رعایت سبک زندگی اسلامی و نظارت مفید، مؤثر و مستمر بر مؤسسات آموزشی غیر رسمی است.

با نظر به جایگاه عظیم معلم در اسلام می‌توان به ضرورت تعالی مستمر نهاد آموزش و پرورش و به‌روزرسانی منابع آموزشی و هدفمند بودن برنامه‌ها در راستای ارائه الگویی از نظام متعالی آموزش در جهان اسلام پی برد. 

حجت‌الاسلام دکتر مهدی امیدی نقلبری؛ دانشیار و عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • علوی: در صورت عدم انجام الزامات، لیگ آینده به تعویق می‌افتد!
  • لزوم مبارزه با آفات مگس مدیترانه در باغات مازندران
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش