Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ۲۲ فروردین با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی الزامات سلامت محیط و کار در گام دوم فاصله‌گذاری اجتماعی پرداخت.

فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در گام دوم فاصله گذاری اجتماعی، لازم نیست کار جدیدی انجام دهیم، گفت: اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی به معنی عادی‌سازی شرایط نیست، بلکه مقررات بهداشتی سختگیرانه‌تر اعمال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه همه واحد‌های صنفی دولتی و خصوصی از پالایشگاه گرفته تا نانوایی باید در سامانه سلامت ثبت نام کنند افزود: ما الزامات بهداشتی را سختگیرانه‌تر از گذشته در نظر گرفته‌ایم، لذا این الزامات از ۲۳ فروردین ماه در شهرستان‌ها و در استان تهران از ۳۰ فروردین ماه اجرایی می‌شود.

فرهادی با اشاره به اینکه مراکز تفریحی و آبی و استخر‌ها نمی‌توانند فعالیت داشته باشند، افزود: برخی از استان‌ها و صنوف برای ثبت نام در سامانه با مشکل روبرو بودند، لذا از فردا به مدت ۷ روز به آن‌ها فرصت ثبت‌نام می‌دهیم.

او با اشاره به اینکه به تمامی مراکزی که اجازه فعالیت داده شده است ابلاغ کرده‌ایم تا به طور مستمر نسبت به گندزدایی سطوح خود اقدام کنند و به رعایت الزامات ابلاغ شده بپردازند، خاطرنشان کرد: این الزامات به صورت تصویری روی سایت آموزش داده شده است، در این رابطه نباید فاصله گذاری، شستشوی مکرر دستان، استفاده از دستکش و ماسک فراموش شود، فاصله گذری مهمترین شرط در این طرح است که باید فاصله یک تا دو متری رعایت شود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۸۱ راهنما در سایت مرکز سلامت بارگذاری شده است، گفت: با ثبت‌نام صاحبان کسب‌وکار در سامانه، پیامکی حاوی لینک دستورالعمل مربوط به محیط آن‌ها به شماره تلفنی که ذکر کرده‌اند، ارسال می‌شود.

فرهادی با بیان اینکه اصناف کم‌خطر کشور به جز استان تهران، به شرط نام‌نویسی در سامانه وزارت بهداشت به آدرس Salamat.gov.ir، می‌توانند از فردا فعالیت خود را از سر بگیرند، ادامه داد: فاصله گذاری اجتماعی بر اساس رفتار ویروس تا الان انجام شده است، لذا باید فرهنگ بهداشت مردم تغییر پیدا کند و سبک زندگی نسبت به قبل از کرونا تغییر یابد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به اینکه توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد مردم در خانه بمانند و خریدهای خود را به صورت الکترونیکی انجام دهند، افزود: افرادی که می‌خواهند به فروشگاه مراجعه کنند بهتر است از دستکش های یکبار مصرفی که از متصدی فروشگاه دریافت می‌کنند استفاده کنند و لذا در این رابطه توصیه می‌شود تا مردم مواد غذایی مورد نظرشان را با چشمانشان در فروشگاه‌ها دنبال کنند، نه اینکه بخواهند با استفاده از دستانشان به جستجوی مواد مورد نیاز شان بپردازند.

او با اشاره به اینکه به فروشگاه های کوچک یا مغازه‌هایی که کوچک هستند توصیه می شود تا راه ورودی را برای مردم ببندند و خودشان سفارش‌ها را بگیرند، افزود: در بازرسی‌ها از بازرسان سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، سازمان دامپزشکی و سایر سازمان ها و ارگان‌هایی که بازرس دارند استفاده خواهد شد.

در حال تکمیل....

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در ایران ویروس کرونا گام دوم فاصله گذاری اجتماعی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • تاریخ دقیق افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ وزیر کار درباره رقم حقوق بازنشستگان چه گفت؟
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است