Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر رعایت دستورالعمل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار در مطب ها و مراکز درمانی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر «علی اکبری» معاون درمان دانشگاه با توجه به نیاز ارائه خدمات درمانی به مردم استان گفت: نظر به برگزاری نشت های مشترک با سازمان نظام پزشکی و گروه های درمانی در خصوص ارائه خدمات درمانی هدفمند تصمیم گیری شد که بر این اساس می بایست موسسات پزشکی و مطب های مشخص شده با رعایت کامل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط کار قادر به ارائه خدمات به مراجعان باشند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
معاون درمان دانشگاه در ادامه با تاکید بر حضور به موقع پزشک در مطب برای جلوگیری از ازدحام مراجعان در سالن انتظار، رعایت اصولی نظیر فاصله گذاری دست کم یک متر بین بیماران و پزشک و کارکنان، کاهش حضور بیمار در سالن انتظار، نوبت دهی حداکثر ۶ بیمار در ساعت به نحوی که نوبت ها تداخل نداشته و ساعت حضور متفاوت باشد، اجرای نوبت دهی تلفنی یا اینترنتی، غربالگری تلفنی برای پذیرش افرادی که حضورشان الزامی است و پرهیز از انجام اعمال غیرضروری را در این زمینه مورد تاکید قرار داد. دکتر اکبری در ادامه از پزشکان و مراجعان به موسسات درمانی و مطب ها خواست در صورت نیاز به حضور و مراجعه حضوری نسبت به رعایت حفاظت فردی، بهداشت محیط، ضدعفونی، گنزدایی و تهویه که شامل مواجهه چهره به چهره با کمترین زمان و بیشترین فاصله ایمن، الزام به استفاده از لوازم حفاظت فردی برای پزشک، پرستار، منشی و نیروی خدمات، استفاده پزشک و کارکنان مطب از لباس تمیز و غیر استریل آستین بلند، استفاده از دستکش و تعویض آن بعد از هر معاینه توسط پزشک و کارکنان، استفاده و تعویض ملحفه یک بار مصرف برای هر بیمار، استفاده از هندراب برای پزشک، کارکنان و بیمار و جمع آوری وسایل غیرضروری نظیر مجلات اقدام کنند. معاون درمان دانشگاه از مسوولان موسسات درمانی و مطب ها درخواست کرد در خصوص آموزش نحوه خودمراقبتی، نصب بروشور و بنرهای آموزشی، پیش بینی انجام پیگیری تلفنی و غیرحضوری در مورد بیماران خاص، بررسی روزانه علائم شاغلان و کارکنان از لحاظ علائم تنفسی و عفونی و اجرای خود غربالگری کارکنان، تدابیر لازم صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مراکز درمانی شیراز فاصله گذاری معاون درمان دانشگاه فاصله گذاری مطب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی